Word professioneel kaas maker. Als melk je boterham is, dan zorgt kaas voor het beleg. Eigen melkverwerking en zelfzuivelen wordt voor steeds meer melkveehouders interessant. Het is letterlijk en figuurlijk een waardevolle aanvulling op het vak. Ook omdat je zelf in de hele keten kunt bepalen wat je maakt, hoe je dit maakt en hoe het smaakt. In de training Boerenkaas leer je namelijk hoe je rauwe melk verwerkt tot de lekkerste boerenkaas en ook hoe je speciale kazen zoals kruidenkazen kunt maken. Daarbij is er in de training ook ruimte voor persoonlijke interesse en ontwikkeling en eigen inbreng.
Ben je abonnee van Agrio? Dan ontvang je 80 euro korting op deze training van DTC Praktijkschool Oenkerk.
Onze klantenservice helpt je graag bij vragen over je gegevens of abonnement. Chat, mail of bel op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur, zaterdag van 8.30 uur tot 13.00 uur.
Bel ons op +31 (0) 314 - 68 22 93 E-MailWil jij bijdragen aan Het LeerErf door het aanbieden van interessante trainingen en cursussen voor de agrarische sector? Dan gaan we graag met je in gesprek! Samen kunnen we namelijk nog beter bouwen aan Sterke Erven.
Het LeerErf is beschikbaar voor alle digitale lezers van de Agrio merken:
Het LeerErf is onderdeel van: